toppbilde

Om Unil+

Unil+ er en betydelig importør og varetrader med et nært forhold til leverandører, grossister og kunder. Vi er ansvarlig for utvikling og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merkevarer, samt salgsansvar for MatBørsens produkter til storhusholdning.

Unil+ er i kraftig vekst – blant annet gjennomforsterket satsing på kategorier som ferskt kjøtt, sjømat, samt brød og bakervarer fra Bakehuset.

Produkter fra Unil+ bestilles og distribueres fra din nærmeste ASKO-grossist og Kraemer Maritime AS.

Du kan se hele vårt storhusholdingssortiment i vår katalog her.

Beyond Burger

Beyond Burger ble nominert til årets produkt 2019 på Kunde- og leverandørdagene (KLD)!

Beyond Burger - Fremtidens protein!

Verdens første plantebaserte burger som ser ut og smaker som kjøtt er her! Det er intet annet alternativ som er tilnærmet Beyond Burger. Burgeren inneholder 20 g protein og er fri for soya og gluten!

Beyond Burger er bygget på strukturen av kjøtt på plantebaserte materialer, hovedsakelig erteprotein, med vekt på kjøttets ernæringsmessige og sensoriske egenskaper.

  • En av USA’s mest omtalte burgere i 2019
  • Saftig og smakfull burger
  • Tines og stekes som en vanlig burger

 

Nyheter vår og sommer

For vår og sommer kommer vi med spennende nyheter.

Blant nyhetene finner du en hvit spesialmajones base med 50 % fett. Denne majonesen er ideel til videreproduksjon av dine egne sauser og dressinger. Majonesen kan spes med opptil 50 % veske. Det praktiske runde spanne gjør det lett å røre inn ønskede ingredienser.

I tillegg til majones lanserer vi også sitronjuice. For mange er sitroner synonymt med Italia. Solmodne, knallgule frukter, bredfulle av deilig saft som setter en spiss på all slags mat, fra forretter, fiskeretter, supper, sauser – til desserter og kaker. Vårt tilskudd til denne kategorien er en 500ml flaske med ferskpresset sitronjuice fra Italia, fra en av Europas største produsenter av sitronsaft. Den fyldige, gode sitronsaften kan brukes like godt i mat, som til drinker og limonader og til å lage sitronsorbet!

Våre kanskje største nyheter er de plantebaserte Beyond Burger og ulike varianter av Oumph!

 

Se alle våre nyheter her

Oumph!

Oumph! er mat fra planteriket.

Plantebasert protein sparer godt på jordas ressurser og har lav klimapåvirkning. Soyaproteinkonsentrat er rikt på protein og fiber og en kilde til jern og folsyre.
Oumph! kan stekes, grilles, friteres, kokes eller marineres. De som er i saus, kan til og med tilberedes mikrobølgeovn. Konsistensen kan justeres ved å tilsette litt vann i stekepannen og koke inn for en mykere konsistens. Pass alltid på å få en fin stekeskorpe.

  • Plantebasert
  • Naturell eller med smakstilsetninger
  • Rik på protein, fiber og en kilde til jern

Sortiment

Vi har et bredt sortiment innefor mange kategorier. 

Klikk her for å se vår storhusholdningskatalog.

Dersom du ønsker mer produktinformasjon finner du allergenliste på www.matinfo.no.

Server noe sunt!

Nytt år nye muligheter!

Nytt år betyr også at mange ønsker å starte det nye året med et sunnere kosthold. Vi har derfor laget en brosjyre med inspirasjon til sunnere retter.

Prøv for eksempel en av være "supersalater" sammen med fisk eller kylling.

Se våre forslag til sunnere retter her.

Brosjyrer

Sesongens varesortiment finner du våre brosjyrer: 

Nyheter vår - sommer 2019

Ostekatalog 2019

Nyheter vinter - vår 2019

Sunnhet - inspirasjon til sunne retter

Festdager - alt du trenger til fest!