Lyst til å jobbe med bærekraft og emballasje - og få muligheten til å påvirke samfunnet vi lever i?

Om oss

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

Unil AS er ansvarlig for import, utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker, og har en portefølje på over 4000 produkter. Unil AS er eid av NorgesGruppen, og har produkter innen både mat- og non-food-kategoriene. Vi fører sterke merker som bl. a. First Price, Eldorado, Folkets, Unik, Fiskemannen, Fersk & Ferdig og Jacobs Utvalgte i vår portefølje. Filosofien bak våre egne varemerker er enkel; du får samme eller bedre kvalitet enn tilsvarende merkevarer til lavere pris. Du finner våre dagligvareprodukter i NorgesGruppens egne butikker: Meny, Kiwi, Spar, Joker, Jacobs, Nærbutikken og Bunnpris.

Hovedkontoret vårt ligger sentralt plassert på Skøyen.

Stillingsbeskrivelse

Er du lidenskapelig opptatt av bærekraft og har kompetanse på emballasje? Ønsker du å bidra til å gjøre hverdagen tryggere og bedre for veldig mange mennesker? Da skal du sjekke ut denne annonsen!

Vi søker nå etter en medarbeider til fast stilling, innenfor bærekraftig emballasje.

Til å fylle denne rollen søker vi etter deg som kan være en pådriver for å sikre bærekraftig emballasje til NorgesGruppens egne merkevarer.

Du vil arbeide med industrien for å innovere, utvikle og introdusere nye løsninger i dagligvaremarkedet. Du vil få bredt ansvarsområde og du skal være en forkjemper for bærekraftige materialer, design, optimering, gjenvinning, utdanning og rådgivning. Du vil ha ansvar for rapportering, kommunikasjon, driftsstøtte og oppfølging.

 

Hovedoppgaver i stillingen:

  • Sikre at nylanseringer har så bærekraftig emballasje som mulig samtidig som den sikrer god holdbarhet og reduserer matsvinn
  • Optimalisere emballasje på eksisterende sortiment
  • Vurdere og godkjenne logistikkløsninger som gir effektiv vareflyt i verdikjeden

 

For å utføre disse oppgavene ser vi for oss at du:

  • Har høyere utdanning (Bachelor/Master) innen naturfag, fortrinnsvis kjemi
  • Kjenner til eller er i overkant interessert i å lære mer om fagområdet emballasje
  • Har passion for bærekraft

 

Som Jr. Fagsjef/Fagsjef Bærekraftig Emballasje vil du bli en del av Kvalitet- og Bærekraftavdelingen. Avdelingen består i dag av 20 engasjerte og stolte medarbeidere med ansvarsområder innenfor næringsmidler, non-food, dyrehold, bærekraftig handel, emballasje, forbrukerservice, lager og prosess.

Les mer om vårt bærekraftsarbeid her: Rapporter - Unil

Å ha et godt arbeidsmiljø er viktig for oss. Her har vi det høyt under taket, vi har gode faglige diskusjoner, hjelper og støtter hverandre og har det rett og slett gøy på jobb! Vi er også en avdeling med store ambisjoner og brenner for produkttrygghet, kvalitet og bærekraft.

Med et brennende engasjement får du her mulighet til å bidra til positiv utvikling i dagligvarebransjen, som alle har et forhold til, og der man raskt ser resultatet ute i NorgesGruppens butikker. I tillegg til en svært meningsfull jobb, får du hyggelige kollegaer, arbeidsplass sentralt i Oslo og i nærheten av kollektiv transport, samt jobbe i et fagområde i vekst og som det satses på i NorgesGruppen.

 

Sjekk ut hva din fremtidige kollega Einar forteller om rollen: https://www.instagram.com/p/CPXhbuCg3UO/ 

 

Høres dette ut som muligheten du har ventet på, så vil vi gjerne høre fra deg.

Søknadsfrist: Så snart som mulig.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er interessert så tidlig som mulig, så ikke vent med å søke, derom du er interessert.  

Send søknad