Vil du jobbe med NorgesGruppens egne merkevarer som produktkoordinator?

Om oss

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

Unil AS er ansvarlig for import, utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker, og har en portefølje på over 4000 produkter. Unil AS er eid av NorgesGruppen, og har produkter innen både mat- og non-food-kategoriene. Vi fører sterke merker som bl. a. First Price, Eldorado, Folkets, Unik, Fiskemannen, Fersk & Ferdig og Jacobs Utvalgte i vår portefølje. Filosofien bak våre egne varemerker er enkel; du får samme eller bedre kvalitet enn tilsvarende merkevarer til lavere pris. Du finner våre dagligvareprodukter i NorgesGruppens egne butikker: Meny, Kiwi, Spar, Joker, Jacobs, Nærbutikken og Bunnpris.

Hovedkontoret vårt ligger sentralt plassert på Skøyen.

Stillingsbeskrivelse

Unil AS er ansvarlig for import, utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker og har en portefølje på ca. 4000 produkter. I året som har gått har dagligvarer vært viktigere enn noensinne for trivsel og velvære i samfunnet og vi i UNIL står på hver dag for å få varer ut til folket. Vi sender ut over en halv million paller i året, og har et av Europas mest moderne og effektive importanlegg. Slik vil vi gjerne fortsette, men vi trenger deg med på laget!

Grunndata utgjør basisinformasjon for våre produkter og produktressurser, og er helt avgjørende for å kunne selge og distribuere varene våre i verdikjeden. Behovet for gode grunndata øker stadig, og automatisering skjerper kravene til datakvalitet. Gode grunndata blir minst like viktig for merkevaren i fremtiden som alt annet kvalitetsarbeid! Det er derfor av stor betydning at UNIL har høy kompetanse om grunndataens betydning og bruk i verdikjeden. Som produktkoordinator i UNIL vil du ha en nøkkelrolle i å få varene til selskapet ut i markedet gjennom registrering av grunndata. Du vil inngå i et Controller Team som består av 6 produktkoordinatorer.

 

Arbeidsoppgavene går i hovedsak ut på å registrere vareinformasjon i gjeldende systemer slik at grunndataene til enhver tid er oppdaterte. Etter mottatt produktinformasjon vil oppgavene kunne være å registrere ny og endret vare eller leverandør, registrere nye kunder og kontrakter/UNPC, samt registrere grunndata økonomi, endret varestrøm og alle produkt- og logistikkbetingelser.

I tillegg vil arbeidsoppgavene omfatte;

 • Registrering i leverandørportalen
 • Lage avtaleskjema og lagre kontrakter
 • Oppdatere sortimentslister
 • Korrekturlesning design
 • Kontrollsjekk av strekkode på emballasje
 • Administrativt arbeid knyttet til toll og spedisjon
 • Søknader om tollnedsettelser
 • Leverandørkontakt
 • Delta i Controller teamet

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Utdannelse innen f.eks. logistikk, innkjøp, økonomi og varehandel. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. 
 • Positiv, utadvendt og engasjert
 • Trives med mange baller i luften og høyt arbeidstempo
 • Fordel med erfaring fra varehandel
 • Effektiv og løsningsorientert 
 • Strukturert
 • Tilgjengelig og imøtekommende

 

Vi kan tilby:

 • Inspirerende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i sterk vekst
 • Trivelige lokaler på Skøyen i Oslo

 

Dette er et engasjement med varighet på 1 år.  

Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Kategoricontroller Stine Ottesen på tlf. 46623403.

CV og søknad sendes via søknadslenke. Vi gleder oss til å høre fra DEG!

Send søknad