Et verdifullt Summer Internship - for deg og for oss

Om oss

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

Stillingsbeskrivelse

Summer Internship 2022 - Bruk sommeren på noe matnyttig!

 

Vi påstår at vi har det mest innholdsrike, brede og faglig utfordrende internship-programmet i Norge. I løpet av en sommer hos oss vil du få et dypdykk inn i hele verdikjeden vår og vil sitte igjen med en innsikt og kompetanse om varehandel som vil gi deg et fortrinn videre i arbeidslivet.  Vi ønsker å gi deg faglige utfordringer, lærevillige kollegaer og en uforglemmelig sommer.

Til sommeren 2022 søker vi 8 interns til syv ulike områder;

 • HR – NorgesGruppen HR-Tjenester er et faglig tungt HR-miljø med mye kompetanse og spennende problemstillinger. I Norges femte største selskap er det stadig utviklingsprosjekter på gang for å sikre at vi har de beste medarbeidere med den beste kompetansen.
 • Kategori- og forbrukeranalyse – Konsernområdet Kategori/Innkjøp i NorgesGruppen ASA har ansvaret for alle leverandørprosesser, innkjøpspriser, samt å finne et attraktivt sortiment til ulike kjeder og kunder innen dagligvare-, servicehandel- og storhusholdningsmarkedet.
 • Kommunikasjon - Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt består i dag av fem kompetente, rause og samfunnsengasjerte personer. De er ansvarlige for all offentlig kommunikasjon eksternt, mot offentlige myndigheter, politiske partier og interesseorganisasjoner, men også på sosiale medier.
 • Økonomi - Økonomiavdeling er ansvarlig for riktig, hensiktsmessig og tidsriktig styringsinformasjon til eiere, styret, ledelsen og andre beslutningstakere. Avdelingen skal utarbeide årsregnskap, identifisere risiko, og påse at konsernet til enhver tid overholder alle relevante lover og retningslinjer innenfor regnskap, skatt og avgift.
 • Finans - NorgesGruppens finansavdeling har operativt totalansvar for all finansiering eksternt og internt i konsernet, likviditetsstyring og finansiell risikostyring. Avdelingen er ansvarlig for oppfølging av konsernets bankforbindelser for å sikre mest mulig hensiktsmessig bruk av finansielle løsninger og produkter.
 • Konsernjuridisk - Konsernjuridisk avdeling består av tre engasjerte advokater, med lang erfaring på rettslige spørsmål innenfor verdikjeden for mat. Avdelingen bistår samtlige selskaper i NorgesGruppen innenfor alle rettsområder.
 • Egen merkevare (EMV) - Unil AS er ansvarlig for import, utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker, og har en portefølje på over 4000 produkter. Du kjenner nok til flere av dem, bl.a. First Price, Eldorado, Unik, Fiskemannen, Fersk & Ferdig og Jacobs Utvalgte.

 

Om internshipet: 

Som Intern hos oss får du muligheten til å ta del i spennende prosjektoppgaver og utfordrende arbeidsoppgaver. I valgte avdeling vil du få egen kontaktperson som vil gi deg tett oppfølging og evaluering underveis, samt en mentor. Mentorordningen vil gjennom 1:1 samtaler med for eksempel direktør for ditt område, eksempelvis HR direktør eller Økonomidirektør, gi deg verdifull veiledning og støtte når det gjelder videre karriere og personlig utvikling.

Våre Interns får bli med på en reise i vår omfattende verdikjede gjennom bedriftspresentasjoner, bedriftsbesøk og butikkutplassering i KIWI og MENY. Vi legger opp til sosiale aktiviteter for våre Summer Interns slik at dere blir godt kjent, samt at vi ønsker å gi dere en tverrfaglig prosjektoppgave som løses i fellesskap. Om dere blir venner for livet gjenstår å se, men det er i alle fall sikkert at dere bygger et nettverk å spille på i fremtiden.

Internshipet er lønnet og varer i perioden uke 25 – 32, med ferie i uke 28 og 29.

Nysgjerrig på å høre fra tidligere Summer Interns? Ta turen innom https://www.norgesgruppen.no/karriere/Studenter-og-nyutdannede/ og følg oss på Instagram @Hverdagen_i_NorgesGruppen

 

Vi ser etter deg som: 

 • Synes mat- og drikkemarkedet er en spennende bransje 
 • Er i 4. år av din mastergrad og har gode resultater i studiene dine 
 • Er nysgjerrig, ambisiøs, innovativ og liker å jobbe analytisk 
 • Liker å jobbe selvstendig samtidig som du er god på samarbeid og kommunikasjon 
 • Har godt humør og bidrar til resultater gjennom engasjement og initiativ 

 

Vi kan tilby: 

 • Aktive og lærerike uker som vil gi deg lyst på en karriere i vår bransje 
 • Mulighet til å bruke din teoretiske innsikt inn i operative og reelle problemstillinger 
 • Innsikt i vår omfattende verdikjede 
 • Svært dyktige og engasjerte kollegaer 
 • Tett oppfølging av egen kontaktperson og mentor
 • Deltakelse i teamet med andre interns i NorgesGruppen 
 • Arbeidssted på vårt hovedkontor på Skøyen 

 

Er du interessert? 

Du må ha anledning til å jobbe de aktuelle ukene (25, 26, 27, 30, 31 og 32).

Send inn din søknad og fortell oss hva du brenner for – både med hensyn til fagfelt og temaer innenfor dette fagområdet! Legg også ved CV, vitnemål/karakterutskrift, arbeidsattester og referanser. 

Når du søker på denne stillingen, så vil du få noen spørsmål som du må svare på. Disse vil dreie seg rundt våre verdier, om at vi skal være ansvarlig, samarbeidsorientert og kundeorientert

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte Rekrutteringsrådgiver, Karoline Fossum, på tlf. 934 60 226 eller Rekrutteringsrådgiver, Ida Nordhagen, på tlf. 940 23 025. 

 

Søknadsfrist: 17. oktober 2021

Send søknad