Unil utvider designavdelingen og søker ny grafisk designer til teamet

Om oss

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

Unil AS er ansvarlig for import, utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker, og har en portefølje på over 4000 produkter. Unil AS er eid av NorgesGruppen, og har produkter innen både mat- og non-food-kategoriene. Vi fører sterke merker som bl. a. First Price, Eldorado, Folkets, Unik, Fiskemannen, Fersk & Ferdig og Jacobs Utvalgte i vår portefølje. Filosofien bak våre egne varemerker er enkel; du får samme eller bedre kvalitet enn tilsvarende merkevarer til lavere pris. Du finner våre dagligvareprodukter i NorgesGruppens egne butikker: Meny, Kiwi, Spar, Joker, Jacobs, Nærbutikken og Bunnpris.

Hovedkontoret vårt ligger sentralt plassert på Skøyen.

Stillingsbeskrivelse

Unil etablerte egen designavdeling september 2020 og har i dag to ansatte. Vi ønsker nå å forsterke avdelingen og søker etter deg som er grafisk designer som ønsker å bli med på vår reise videre.

Vi ser etter en faglig sterk designer som har minimum 2-3 års erfaring og relevant utdannelse på høyskolenivå. Søkere må ha erfaring innen emballasjedesign fra byrå eller inhouse.

Hos oss vil du få en aktiv rolle i arbeidet med konseptutvikling og design av nye produkter, samt vedlikehold av eksisterende design, så det er viktig at du er kreativ og tar initiativ.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen så langt? Bra! Les videre.

Dine hovedoppgaver vil bestå av:

 • Utvikle emballasjedesign og grafisk materiell
 • Ferdigstilling, kvalitetssikring og tilpasning av designløsninger for sending til trykk
 • Oppdatering/korrektur på eksisterende design

Kvalifikasjoner vi ser etter:

 • Relevant høyre utdanning innen grafisk design/visuell kommunikasjon  
 • Erfaring i emballasjedesign
 • Svært gode ferdigheter innen Adobe CC (Illustrator, Photoshop og InDesign)
 • Trykkteknisk forståelse
 • Erfaring med utvikling av 3D bilder (mockups) 

Vi ser etter deg som:

 • er strukturert og nøyaktig
 • er kreativ, idé- og initiativrik
 • jobber godt både selvstendig og i team
 • trives i et miljø med høyt tempo, korte frister og varierte arbeidsoppgaver
 • er et utpreget ja-menneske med godt humør  

Hvorfor skal du søke på stillingen hos oss:

 • Du får en spennende jobb som gir store muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Du vil bli en del av en svært aktiv design- og markedsavdeling
 • Du blir en del av et trivelig miljø med inkluderende og kompetente kollegaer
 • Du blir en del av et spennende selskap i rask utvikling

For å lykkes i rollen, bør du ha evne til å jobbe strategisk fra idé og frem til ferdig produkt. Du må være god til å kommunisere skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk. Er du i tillegg interessert i mat eller opptatt av dagligvarebransjen vil det være en fordel.

Vi ønsker å se portfolio med egne arbeider, som du enten laster opp som vedlegg eller sender med link i søknaden din.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknadsfrist er 24. oktober 2021.

Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Jarle Paulsen (Kreativ leder Design) 901 44 041 eller Nina Brendsrud-Andersen (Marketingsjef) 481 48 345.

Send søknad