STORHUSHOLDNING

Vi tilbyr det beste av importert lam, kalv, vilt og storfekjøtt. Samtidig har vi et rikt og variert varespekter av ulike fiskeprodukter.

Om storhusholdning

Unil Storhusholdning er en betydelig importør og varetrader med et nært forhold til våre leverandører, grossister og kunder. Vi er ansvarlig for utvikling og markedsføring av nevnte produkter under NorgesGruppens egne merkevarer samt salgsansvar for Matbørsens produkter til norsk storhusholdning.

Å være leverandør til ulike kundegrupper innenfor storhusholdningsbransjen stiller strenge krav til matvaresikkerhet. Unil storhusholdning er derfor underlagt alle NorgesGruppens rutiner i forhold til sporbarhet og merking av produktene.

Produkter fra Unil Storhusholdning bestilles og distribueres fra din nærmeste ASKO-grossist og Kraemer Maritime AS.

Høstens nyheter

Det kommer mange fristende nyheter denne høsten, blant annet flere varianter av sild, som er perfekt til koldtbord og jul! Ønsker man å være litt sunn, har vi nå smakfulle smoothies i vårt sortiment. Fra havet kan vi tilby sjøkreps fra Skagerak og krabbe fra Hitra. I tillegg utvider vi vårt kebabsortiment.

Se alle våre nyheter i vår nyhetsbrosjyre. 

Nyheter høst 2016

Sortiment

Vi har et bredt sortiment innefor mange kategorier. 

Klikk her for å se vår storhusholdningskatalog.

Dersom du ønsker mer produktinformasjon finner du allergenliste bakerst i vår katalog i tillegg finner du informasjon på www.matinfo.no

Brosjyrer

Sesongens varesortiment finnes i siste brosjyre: 

Nyheter høst 2016

Andre brosjyrer: 

Norske tradisjonskaker og fransk bakeoff

Kebab