UNIL+

UNIL utvikler og selger en rekke av NorgesGruppens viktigste merkevarer, blant dem Jacobs Utvalgte, Folkets, Eldorado, First Price, Fiskemannen, Fersk & Ferdig og Unik. UNIL+ leverer disse merkene til storhusholdning og servicehandel.

Om Unil+

Unil Storhusholdning har byttet navn til Unil+. Unil+ er en betydelig importør og varetrader med et nært forhold til leverandører, grossister og kunder. Vi er ansvarlig for utvikling og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merkevarer, samt salgsansvar for MatBørsens produkter til storhusholdning.

Unil+ er i kraftig vekst – blant annet gjennomforsterket satsing på kategorier som ferskt kjøtt, sjømat, samt brød og bakervarer fra Bakehuset.

Produkter fra Unil+ bestilles og distribueres fra din nærmeste ASKO-grossist og Kraemer Maritime AS.

Du kan se hele vårt storhusholdingssortiment i vår katalog her.

Nyheter

Vi kommer med mange nyheter denne vinteren. Blant annet utvider vi vårt pølsesortiment med tre smaksrike pølser med 80 % kjøtt. En urøkt bratwurst, en spansk ostepølse og en pølse med sopp og timian.

Urøkt bratwurst
Den urøkte bratwursten har god smak av pepper og karve. Servers gjerne med potetmos, sylteagurk og grov sennep. Ønsker du en skikkelig Oktoberfest er surkål også et must til denne smaksrike pølsen.

Spansk ostepølse
Vår spanske ostepølse er fylt med god spanske krydder og naturligvis ost. Denne pølsen kan fint kombineres med litt mexicansk tilbehør som frisk salsa og syltet rødløk. Litt chipotle-majones er også godt til denne pølsen.

Skogsopp og timian pølse
En skikkelig skogspølse er pølsen som inneholder sopp og tydelig smak av timian.Server gjerne denne skogsopp og timian pølse sammen med søtpotet fries og aioli.

Alle pølsen er ideelle for flatgrill og trenger ikke å snittes. Pølsene er 65 g og kommer i pakker av 16 stk.  4 pakker i d.pak.

Ta en titt på alle våre nyheter - vi håper du lar deg friste! 

Nyheter vinter - vår  2018

Sortiment

Vi har et bredt sortiment innefor mange kategorier. 

Klikk her for å se vår storhusholdningskatalog.

Dersom du ønsker mer produktinformasjon finner du allergenliste på www.matinfo.no.