Nyheter Unil+

Vi kommer med mange spennende nyheter.

PABLOS CHOICE

Unil+ kan stolt presentere Pablo’s Choice, et basisutvalg med Tex-Mex

produkter som både er rimelige og ikke minst velsmakende. Vårt utvalg av krydder, tortillalefser, salsaer og chips er en perfekt base til å lage et skikkelig meksikansk-inspirert måltid til dine gjester.

 

HAMBURGERE

Hamburger 130 g
- Ferdig krydret grove burgere. Produsert av Idsøe.

Homestyle smash burger 190 g
-Norsk grovkvernet hamburger laget av 50/50 høyrygg og brisket, 20% fett for en smaksrik og saftig burger. Smakt til med bøkerøkt salt fra Havsnø og ristet pepper. Kommer som burger emne, kan steke som den er eller smash den ned til en smashburger!

Hamburger tenderform 160 g
-Norsk grovkvernet hamburger laget av 50/50 høyrygg og brisket, 20% fett for en smaksrik og saftig burger. Smakt til med bøkerøkt salt fra Havsnø og ristet pepper.

pakningsbilde burger 170.jpg

NM VINNERE

Blant nyheten våre er flere vinnere fra NM i kjøtt.

Lammesvange – GULL
Svange også kjent som flanke eller bukside. Blir også brukt til lammerull. Lammesvangen er langtids tilberedt med sous vide for ekstra mørhet. Trenger en lett oppvarming i pannen før servering.

Roastbiff, skivet - GULL
Ferdig skivet roastbiff klar til bruk! Et alsidig produkt som kan brukes på smørbrød eller f.eks til middag.

Pragerskinke, skivet - SØLV

Pragerskinke er en av Italias mest kjente kokte skinker. Denne skinken er laget etter italiensk oppskrift, av norsk råstoff. Kommer ferdig skivet, klar til buffeten.

Lammeribbe - BRONSE

Krydret lammeribbe i skiver som er langtids tilberedt med sous vide for ekstra mørhet. Trenger en lett oppvarming i pannen før servering.

Mortadella, skivet - BRONSE

Mortadella er en italiensk servelat. En god og smaksrik servelat som passer godt som pålegg, men også alene som snacks.

OST

Tallegio
Taleggio er en halvmyk rødkittost fra Lombardia nord i Italia. Laget på pasteurisert kumelk. Osten har vært DOP merket siden 1996. Er god alene, på en ostetallerken eller på pizza eller i en risotto.

Manchego
​Spansk fastost laget på pasteurisert sauemelk fra sauerasen Manchega. Osten er PDO merket og kan kun produserer i provinsene Albacete, Ciudad Real, Cuenca og Toledo. Osten er lagret i minimum 6 mnd., det gir osten en god og fyldig smak.​

Mascarpone
Mascarpone en italiensk kremost laget på høy kvalitets melk. Perfekt til en klassisk tiramisu og andre desserter.

Ricotta
Ricotta er et typisk italiensk produkt. En type ost som brukes som ingrediens i tortellini, ostekake og andre oppskrifter.

Se alle nyhetene her!