Kjære forbruker, Vårt reklamasjonsskjema er dessverre nede i dag, onsdag 20.02.2019, grunnet en systemoppdatering. Skjemaet vil være oppe igjen som normalt fra torsdag 21.02.2019. Vi kan nås på telefon 24 11 35 55 hvis det haster. Beklager ulempen dette eventuelt medfører. Vi ønsker dere en fin dag!

toppbilde

Kontaktinformasjon

Postadresse:
Unil AS
Pb 290 Skøyen
NO-0213 OSLO 

Besøksadresse:
Unil AS
Karenslyst Allé 12-14
0278 OSLO

Fakturaadresser:
E-post: 4911@INVOICECENTER.NET
Krav til faktura innsendt pr mail

Unil AS 7080000082421
c/o Fakturamottak
Postboks 4911
8608 Mo i Rana

Kundeservice

Telefon: 
24 11 35 55

Åpningstid:
09.00 til 15.00 mandag til fredag

Aktuelle spørsmål og svar

 • Er det dårligere kvalitet på First Price varer, når de er billigere enn andre merker?

  Vårt merke First Price er et lavpriskonsept som tilbyr deg et variert utvalg av dagligvareprodukter til en rimeligere pris. Dette er produkter som vi ofte selger i større forpakninger, og dette gir storskalafordeler. Det er en fast mal for utarbeidelse av design - noe som gjør det rimeligere per produkt. Produktene blir ofte kjøpt inn i store kvantum som gjør at prisen per enhet blir lavere. Noen av produktene har en enklere emballasjeløsning, men innholdet er fremdeles av god kvalitet.

  Totalen av dette gjør at vi kan selge produktene til en lavere pris til forbruker. First Price produktene våre er av god kvalitet og skal være å finne i alle NorgesGruppens butikker som et prisgunstig alternativ til merkevaren.

 • Hvordan kan jeg vite om en matvare inneholder allergener?

  Vi merker all emballasje med produktets ingredienser og allergener. Dersom produktet inneholder allergener, vil dette være merket i uthevet skrift blant ingrediensene. Vi merker ikke våre produkter med «glutenfritt» etc.

  Eksempel på ingrediensmerking fra emballasje, der dette produktet inneholder allergenet melk: vann, melk, risgryn (12 %), modifisert potetstivelse E1442, sukker, salt og vaniljesukker (aroma).

 • Selger dere genmodifiserte produkter (for eksempel mais)?

  Vi selger ikke genmodifisert produkter. Dette er heller ikke lov i henhold til norsk lovgivning.

Vis alle spørsmål og svar