Vinterens nyheter 2021

Uke 8 kommer vi med en stor lansering i NorgesGruppens butikker.

LØFT

Løft er for deg som vil ta vare på helsen din. Kosttilskudd kan hjelpe med å sikre tilskudd av nødvendige næringsstoffer. LØFT legger til rette for at du kan tilpasse inntak etter årstid og livssyklus. Men husk - god helse starter med et godt og variert kosthold.

Loft_nyheter-1-2021.jpg

C-vitamin kosttilskudd brusetabletter med appelsinsmak
C-vitamin kosttilskudd tyggetabletter med sitronsmak
Omega3 kosttilskudd kapsler
Vitaminstjerner kosttilskudd gummivitaminer
Multivitamin kosttilskudd tabletter
Magnesium kosttilskudd tabletter
Jern + C-vitamin kosttilskudd tyggetabletter med appelsinsmak
D-vitamin kosttilskudd tyggetabletter med jordbærsmak
B-vitamin kosttilskudd tabletter

 

Eldorado

MellomBar Salt karamell

MellomBar_nyheter-1-2021.jpg

MellomBar Salt karamell er en måltidsbar med sjokolade, salt karamell og fullkornsflak av havre. Baren passer perfekt når du trenger litt ekstra energi mellom måltidene eller når du er ute på tur. Alle variantene kommer nå i nytt design - og smaken er like god som før!

Smakfulle sauser på 1-2-3

Sauser_nyheter-1-2021.jpg

Vil du ha sausen klar på 1-2-3?
Nå tilbyr Eldorado fire klassiske varianter på glass; béarnaise, soppsaus, peppersaus og grillet paprika-saus. Sausene er laget på ekte råvarer og er tilpasset de mest populære hverdagsmiddagene.

Soppsausen er tilberedt på fløte og sopp, og er smaksatt med hvitvin og soyasuas. Sausen Grillet paprika er tilberedt på fløte og grillet paprika, og smaksatt med blant annet sennep og hvitvin. Peppersausen er laget av fløte, rødvin og tomat, og smaksatt med sennep og ulike pepper. Béarnaisesaus er laget på smør, olje og egg, og smaksatt med estragon og persille.

Sausene er langtidsholdbare og kan oppbevares uåpnet i romtemperatur. Sausene skal kun varmes.

Trendy grønnsaker

ELDGronnsaker_nyheter-1-2021.jpg

Nå kan du hente ferdig bønneblanding og finhakket løk fra fryseren. Er du ute etter et proteinrikt måltid anbefales Eldorado Bønneblanding.

Eldorado finhakket løk, klar til bruk i zip-lock pose. Ingen flere tårer på kjøkkenet.

Produktene er merket med Nøkkelhullet, som er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

Meksikansk tacotilbehør

Taco_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado Meksikansk salsa laget på meksikansk vis med litt ekstra «sting».
Eldorado Spicy chipotle & mayo og Sweet bbq style er spennende alternativer til rømme.
Majonesbasert topping perfekt til taco og wraps.

Tips! Smaker supergodt på burger!

Et lite påfyll?

ELDnotter_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado Cashewnøtter og Nøttemix med bær. Mix Nøtter & Bær er en usaltet nøtteblanding med store, tørkede biter av cashew, peanøtter, blåbær, solbær og ananas. Cashewnøtter er en lettsaltet variant full av god smak. Perfekte å ha i bakhånd når du trenger litt påfyll av energi.

Mandel og Quinoa Granola

ELDfrokost_nyheter-1-2021.jpg

Start dagen med en knasende frokostblanding med havre, bygg, hvete, quinoa, mandler og peanøtter. Granolaen har høyt innhold av kostfiber med 54 % fullkorn.
Nytes med melk, kulturmelk eller yoghurt.

Eldorado Granola Naturell kommer i nytt design.

Sjokoringer

ELDsjokoringer_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado Sjokoringer er knasende sprø ringer med kakao. Sjokoringer er laget med fullkornshvetemel - en kilde til kostfiber. Spis Sjokoringer med melk eller yoghurt  - til frokost, mellommåltid eller kveldsmat.

Peanøtter med spicy lime

Spicy-lime_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado Spicy Lime Peanøtter er den perfekte snacksen! Spicy chili kombinert med syrlig lime byr på en spennende og unik smaksopplevelse.

Økologiske Gresskarkjerner

GOECOkjerner_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado gresskarkjerner er økologisk dyrket - uten bruk av kunstgjødsel eller sprøytemidler. Gresskarkjerner er rike på kostfiber og proteiner og passer godt med yoghurt eller i müsli, og tilfører brød og annen bakst en god smak.

Gresskarkjernene er merket med Debio, som er det offisielle norske økologimerket. Det betyr at råvarene kjeksen er laget av er økologisk dyrket.

 

Folkets

Thick crust pizza

Pizza_nyheter-1-2021.jpg

To helt nye, skikkelig gode pizzaer fra Folkets!
Thick crust Pepperoni og - Skinke er amerikansk inspirerte pizzaer med tykk og sprø bunn, og mye digg topping.

Bare tilsett!

justAdd_nyheter-1-2021.jpg

Just add er spiseklare og ferdigstekte skiver av ytrefilet svin. Kommer i to varianter; en med chorizokrydder og en med ramsløk- og tomatkrydder.
Just add gjør middagen kjapp og enkel – lekende lett!

Produktene er av god norsk råvare og merket med Nøkkelhullet, som er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

Kjøttboller i tomatsaus

Kjottboller-m-tomatsaus_nyheter-1-2021.jpg

Folkets Kjøttboller i tomatsaus er en italiensk klassiker!
Server gjerne med nykokt pasta, parmesan og litt basilikum på toppen, enklere blir det ikke!

Nytt design!

Elg_nyheter-1-2021.jpg

Folkets elgstek og elgskav med nytt design.

 

Fiskemannen

Laksetfileter med spennende smaker

Laks_nyheter-1-2021.jpg

Fiskemannen Laksefilet med skinn, uten bein, med smak av chili & mango og med smak av teriyaki, krydret med ingefær, løk og hvitløk. 2 porsjonsstykker á 125 g, fryst for å bevare kvaliteten på fisken.

Produktene er merket med Nøkkelhullet, som er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

Krabbekaker med 90 % sjømat

Krabbekake_nyheter-1-2021.jpg

Nydelige krabbekaker med hint av ingefær & hvitløk. Produktet er rikt på protein og inneholder 47 % krabbe og 43 % torsk.

Nøkkelhullet er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

 

Jacobs Utvalgte

Umamismør

Umamismor_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Umamismør er et smakfullt kryddersmør som passer spesielt godt til biff, men også til annet kjøtt, fisk og stekte grønnsaker. Jacobs Utvalgte kryddersmør lages av meierismør, noe som gir en god, naturlig og fyldig smak.

Fiskesaus

Fiskesaus_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Fiskesaus med crème fraîche er en kremet saus som passer til alle typer fisk. Sausen smaker helt utmerket rett fra pakken, men kan også smakes til med f.eks. friske urter, revet pepperrot, revet sitronskall, sitronjuice eller basilikumpesto. Jacobs Utvalgte kraft og saus er laget på langtidskokt kjøtt- og fiskebein og grønnsaker. Det er ferdige sauser som kun skal varmes.

Produktet er FSC-sertifisert. FSC-merket er forbrukers sikkerhet for ansvarligskogdrift. Det betyr at produkter er laget av trær fra FSC sertifiserte skoger.

Sjysaus

Sjusaus_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Sjysaus er en smaksrik saus som passer til alle typer kjøtt. Sausen smaker helt utmerket rett fra pakken, men kan smakes til med persille og balsamico (til okse), tyttebær og fløte (til vilt), hvitløk og urter ( til lam), fløte og sitron (til kylling) eller honning og sennep (til svin). Jacobs Utvalgte kraft og saus er laget på langtidskokt kjøttbein og grønnsaker.

Produktet er FSC-sertifisert. FSC-merket er forbrukers sikkerhet for ansvarligskogdrift. Det betyr at produkter er laget av trær fra FSC sertifiserte skoger.

Skalldyrkraft

Skalldyrkraft_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Skalldyrkraft er en redusert kraft som passer ypperlig til sauser, suppe og risotto. Kraften er helt ferdig og klar til bruk. Jacobs Utvalgte kraft er laget på gode råvarer i en prosess som bevarer all naturlig smak. Kvaliteten er helt unik!  

Produktet er FSC-sertifisert. FSC-merket er forbrukers sikkerhet for ansvarligskogdrift. Det betyr at produkter er laget av trær fra FSC sertifiserte skoger.

Varmrøkt laks

Varmrokt_LaksJU_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Varmrøkt laks har en fast og saftig konsistens, med en balansert og fyldig røyksmak. Laksen er tørrsaltet og røkt på bøkeflis på tradisjonelt vis, etter 24 timers modning. Varmrøkt laks passer fint med en frisk grønn salat, avokado og skivet rødløk.

Midt i hjertet av det vestnorske fjordlandskapet ligger Osterøy – en frodig perle i den vakre Osterfjorden. Her røkes ørret og laks på tresorten svartor og bøkeflis, noe som gir en unik smak og en flott farge på fisken.

Laksen er merket med Nøkkelhullet, som er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

Wonton

Wonton_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Wonton med reker og sitrongress er en sprø og saftig asiatisk dumpling-klassiker. Retten kan enkelt og raskt tilberedes i ovnen. En smakfull appelsin- og ingefærdipp følger med i pakken. Serveres som fingermat eller sammen med salat eller i en suppe. 

Produktet er merket med ASC (Aquaculture Stewardship Council). ASC er et miljømerke for oppdrettsfisk og oppdrettssjømat. Merket garanterer at produktet kommer fra bærekraftig oppdrett.

Girasoli med grønnsaker & ost

Jacobs Utvalgte Girasoli er store runde pastaputer fylt med grønnsaker og ost. Pastaen er laget etter tradisjonsrik italiensk oppskrift med durumhvete og egg. Fersk pasta har kort tilberedningstid, så denne skal kun kokes i 4 minutter. Girasoli betyr solsikke på italiensk og er inspirert av formen på pastaen.

 

Ferskpasta_nyheter-1-2021.jpg

Saccottini med storfekjøtt & grønnsaker

Jacobs Utvalgte Saccottini er små pastaposer fylt med storfekjøtt og grønnsaker. Pastaen er laget etter tradisjonsrik italiensk oppskrift med durumhvete og egg. Fersk pasta har kort tilberedningstid og skal kun kokes i 4 minutter.

Fersk Pappardelle

Pappardelle_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Fersk Pappardelle lages etter original oppskrift fra Italia med durumhvete og egg. Pastabåndene er litt større og tykkere enn mye annen pasta, og det er nettopp dette som gjør den litt bedre.

Mørk sjokolade 85 %

Jacobs Utvalgte Mørk Sjokolade 85 % har et høyt innhold av kakao, som gir en rik smak med innslag av bitterhet.

Rainforest Alliance jobber for å beskytte skogene, forbedre levebrødene til bønder og skogssamfunn, fremme deres menneskerettigheter og redusere klimakrisen.

 

JU_sjokolade_nyheter-1-2021.jpg

Mørk sjokolade med kandisert appelsin

Mørk sjokolade med biter av kandisert appelsin gir en frisk og fruktig smaksopplevelse. Sjokoladen inneholder 70 % kakao og har en balansert smak.

Rainforest Alliance jobber for å beskytte skogene, forbedre levebrødene til bønder og skogssamfunn, fremme deres menneskerettigheter og redusere klimakrisen.

Pavlova-rull med bringebær & sitronkrem

Pavlova_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Pavlova-rull er en dekorativ festkake av fylt marengs – bakt etter klassisk oppskrift av konditorene i det tradisjonsrike irske familiebakeriet Fusco Artisian Bakery. Server gjerne med topping av pisket krem og friske bær. Skal kun tines.

Panna Cotta med pasjonsfrukt - UTSATT TIL HØSTEN

Panna-cotta_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Panna Cotta er en klassisk dessert laget av fløte og vanilje, toppet med frisk pasjonsfruktgelé. Server gjerne med friske bær og sorbet.
Desserten skal kun tines. 2 stk i esken.

Ostekake med bringebær

Ostekake_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Ostekake er håndlaget på klassisk vis med en luftig, frisk mousse på kjeksbunn av havre. Desserten har en topping av frisk bringebærgelé.
Desserten skal kun tines. 2 stk i esken.

Påskegløgg

Glogg_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Appelsingløgg har en balansert smak av eple og appelsin. Nytes best på solfylte dager i hytteveggen eller ute på tur. Gløggen blandes med vann eller hvitvin, og toppes med litt ferske appelsinskiver for ekstra smak.Fersk & Ferdig

Spiseklare lunsjretter med gaffel

Spiseklar_nyheter-1-2021.jpg

Tre ulike varianter!
Digg Spiseklar nudler & kylling, Digg Spiseklar bulgur og hummus og Digg Spiseklar pasta & skinke.

Fiskekaker i hvit saus

Mors fiskekaker i saus, med kokte gulrøtter og poteter er en typisk tradisjonsrett. En deilig middag på en fisketirsdag!  Varmes opp i mikrobølgeovn eller komfyr.

 

Mors-DIgg_nyheter-1-2021.jpg

Red Curry med kylling og ris

Red Curry med kylling er en deilig gryte med kokosmelk, sitrongress, red curry paste og thaibasilikum. Eksotiske smaker fra det asiatiske kjøkkenet. Varmes opp i mikrobølgeovn eller komfyr. 

Tunfisk i olje

Tunfisk_nyheter-1-2021.jpg

First Price Tunfisk i olje er MSC-sertifisert.

MSC (Marine Stewardship Council) er et miljømerke for fisk- og sjømatprodukter. Merket garanterer at produktet kommer fra bærekraftig fiskeri.

Tomater

FPtomater_nyheter-1-2021.jpg

Soltørkede tomater hakkede biter i olje og hermetiske hakkede tomater.

Hakkede tomater er merket med Nøkkelhullet, som er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

Krone-is

FPiskrem_nyheter-1-2021.jpg

Velg mellom sjokolade og jordbær. First Price krone-is er laget med Rainforest Alliance-sertifisert kakao.

(I butikk fra uke 10)

First Price kroneis er merket med Rainforest Alliance. Rainforest Alliance jobber for å beskytte skogene, forbedre levebrødene til bønder og skogssamfunn, fremme deres menneskerettigheter og redusere klimakrisen.

 

 

Snop

Lollipops - en pose full av kjærlighet

Lollipop_nyheter-1-2021.jpg

Kjærlighet på pinne med 4 ulike smaker; jordbær, sitron, appelsin og cola. I posen er det ca 20 stk kjærligheter.